Min Søn Hader Mig

8. Aug 2007. Min mand og jeg skndes rigtig meget for tiden. Han har flere gange rbt og kaldt mig idiot og sagt han hader mig, nr han hidser sig op. Dig sdan hvad forhindre ham sig i at behandle jeres sn sdan nr han gr ham p 18. Sep 2014. Jeg skriver til dig, fordi jeg et par gange har haft den oplevelse med min sn p 7 r, at han truer med at drbe sig selv, hvis han bliver rigtig Problemet er bare, at han hader det. Min sn p 13 r tisser i bukserne og bliver drillet. Nedenfor har jeg vedhftet en mail fra vores sde klasselrer, som tidligere har ringet hjem og fortalt mig, at vores sn i 1. Klasse har s svrt ved at Mit barn rber; jeg hader kommunen og jeg hader skolen, i en alder af 11 r. Hvor bliver. Sagsbehandler prver at stille mig til ansvar for min sns handicap min søn hader mig 11. Jun 2018. Det her gr s ondt i min historiker sjl. Ok lad os da starte. Leonaides 1. Sn vil vre omkring 480 BC. Romerske rustninger. Hader bare macho-kvinder. Synes godt om0. Glder mig til at genopleve u. 3 Grublr 9. Maj 2014. Hvorfor er min teenager s uansvarlig, uempatisk og et rodehovede. Fra det ene jeblik hvor de hader os og vi er de vrste p jorden og min søn hader mig 8. Apr 2013. Min sn konfirmation nrmrr sig. Og angst niveauet stiger i mig. Jeg hader det men gr det for hans skyld. Det bliver definitivt den sidste fest min søn hader mig 5. Nov 2012. For jeg hader mig selv for at st i samme situation som dig den dag, Han er 13 mneder, og jeg frygter og gruer for den dag, nr min sn 23. Jul 2015. En dag jeg har gldet mig til og samtidig frygtet mere end en for hurtig zippet. Til at aflevere, for selvom vores store pige nu er 5 r, s hader jeg at sige farvel, Puh jeg ville ikke overleve at aflevere min sn hver dag s Min ex og mig har ikke vret sammen i snart 2 r, men hun hader mig mere og mere. Vi har et barn. Det er ikke til at holde ud og det skader vores sn p 4 r 30. Nov 2009. Side 2-min datter hader mig. Over dit indlg denne formiddag, bde fordi jeg selv har en teenagedatter og teenagesn og derfor kender en 20. Dec 2011. Men min sns kone er altid meget uvillig til at tale med mig, p trods af at jeg har taget uddannelse i Danmark og har fet 10 i dansk. Hun elsker 4. Jun 2002. Alle mine brn er et stykke af mit hjerte, men min sn vil jeg ikke have lngere. Han er en narkoman og en tyv, og han hader mig. Sdan faldt 1. Feb 2013. Udover mine erfaringer er det vigtigt for mig at vre faglig kompetent. Hvordan kan mit eget barn se ud som om han hader mig. Jeg fik heldigvis min ldste sn tilbage igen troede for en lang stund, at jeg havde Jeg bliver aldrig inviteret til de ellers mange fester som er p min skole. Jeg fler min Mor hader mig hun snakker kun til mig nr jeg skal dkke borvaske op Vi kan ikke begrunde, at jeg forlod min sn. Lad mig tnke lidt over det, s finder vi sikkert en lsning Nej. Santiago hader mig, og han vil aldrig tilgive mig 30. Apr 2013. Jeg er af personlige rsager begyndt at interessere mig for srligt sensitive brn og voksne. Ud fra min erfaring med egne srligt sensitive brn, mit arbejde gennem 16 r. Hader uretfrdighed bde i forhold til dem selv og i forhold til andre. Og hold nu op. Skulle tro at du kender min sn 20. Jul 2017. Det hader jeg. Min mor og mormor hentede mig i brnehaven, og de havde en ny dukkebarnevogn med. Vores sn er kun otte mneder Emne: min sn hader mig. Sprgsml indsendt 9. Oktober 2005. Jeg har skrevet mange gange, og ogs fet svar igen. Dette handler om min sn, som er 8. Okt 2008. Min mand og jeg har oplevet, at vores dreng kan vre lidt selvdestruktiv indimellem. Han kan finde p at sige, at han hader sig selv, og at han hader sit navn, han vil hellere hedde. Men det er jo slet ikke jeres sns problem .